Home Ads

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

"Mαζί για πάντα" της Cohen Julie από τις εκδόσεις Ιβίσκος

Νέα κυκλοφορία 

"Mαζί για πάντα"  
Συγγραφέας: Cohen Julie
Εκδόσεις: Ιβίσκος Μπορεί η αληθινή αγάπη να κάνει την υπέρβαση; Εσείς θα το αποφασίσετε! 

Χαράματα, ένα πρωινό που μοιάζει σαν όλα τ’ άλλα, ο Ρόμπι ξυπνά έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, Έμιλι, όπως πάντα. Σηκώνεται, ντύνεται και ετοιμάζει τον καφέ του, όπως κάνει συνήθως. Αυτή τη φορά όμως, φεύγει και αφήνει στην Έμιλι ένα τριαντάφυλλο μαζί μ’ ένα σημείωμα που θα της ραγίσει την καρδιά... 

Δύο άνθρωποι από δύο διαφορετικές ηπείρους, διαφορετικής κοινωνικής τάξης και μορφωτικού επιπέδου, συναντιούνται χάρη σ’ ένα απροσδόκητο παιχνίδι της τύχης. Έτσι, ξεκινά η ιστορία ενός ζευγαριού που κρύβει ένα φοβερό μυστικό, κάτι που θα έκαναν τα πάντα για να προστατέψουν. 

Μια επική ιστορία αγνής αγάπης που άντεξε στον χρόνο, στην απουσία, στην απώλεια, στα μυστικά και στα ψέματα, πιο ισχυρή απ’ την απόσταση, την καριέρα, την οικογένεια, την κοινωνία...   


Ένα καταπληκτικό βιβλίο, γραμμένο με πλοκή αντίστροφα στο χρόνο! Εντυπωσιαστήκατε; Πολύ καλά κάνατε, μιας και θα απορροφηθείτε σε ένα ανάγνωσμα που θα σας μείνει αξέχαστο.
- The Sun 


Απoσπάσματα από το βιβλίο  

«Ποτέ δεν θα μπορούσα να σε ξεχάσω» της ψιθύρισε, πιο σιγά από τον ήχο του ωκεανού που ερχόταν απ’ έξω. Ίσιωσε το σώμα του και την άφησε εκεί να κοιμάται. Είχε σκεφτεί ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά είχε υπάρξει μια πιο δύσκολη φορά, κάποτε, στο να φύγει μακριά της. Εκείνη η πρώτη φορά που είχαν πει αντίο.
Η Έμιλι χτυπούσε τα πόδια της, προσπαθώντας να φτάσει πιο κοντά στο σκάφος. Ο Ρόμπι μπορεί να ήταν ήδη νεκρός‧ ίσως το χτύπημα να ήταν αρκετά δυνατό για να τον σκοτώσει. Το στόμα του ήταν ανοιχτό, τα μάτια του κλειστά, το δέρμα του κάτωχρο. Τα χέρια του επέπλεαν κάτω από την επιφάνεια του νερού.
Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Εκείνος την κοιτούσε επίμονα και το ίδιο έκανε κι εκείνη, κι αυτό ήταν κάτι που δεν το κάνεις, δεν κοιτάζεις επίμονα άγνωστους άντρες σε σταθμούς, μα τότε οι άκρες από τα χείλη του ανασηκώθηκαν σε ένα χαμόγελο. Δεν ήταν προκλητικό χαμόγελο, όχι ακριβώς‧ ήταν κάτι πιο πολύ σαν… πιο πολύ σαν θαύμα.  


Έπαινοι 

Προσθέστε το Together στη λίστα των βιβλίων που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε. Ετοιμαστείτε για μία ιστορία που θα σας συγκινήσει βαθιά!
- Vogue online

Μία μαγευτική ιστορία αγάπης, που βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, και μας φανερώνει το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς προκειμένου να προστατευτεί από την… αλήθεια!
- Elle
Πολύ σπάνια κυκλοφορεί ένα μυθιστόρημα, τόσο διαφορετικό, τόσο συγκινητικό και αξέχαστο, όπως το Together, ώστε να πρέπει πεις σε όλους τους γνωστούς σου να το διαβάσουν.
- Heat magazine

Cohen Julie

Η Τζούλι Κοέν μεγάλωσε στις δυτικές οροσειρές του Μέιν. Σπούδασε φιλολογία στα Πανεπιστήμiα Brown και Cambridge και έκανε μεταπτυχιακή έρευνα πάνω στις εμφανίσεις ξωτικών κατά τον 19ο αιώνα. Αφού εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως καθηγήτρια Αγγλικών στην μέση εκπαίδευση, εξελίχθηκε σε εξαιρετικά ταλαντούχο συγγραφέα. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα μυθιστορήματά της, τα οποία έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Εργάζεται ως λογοτεχνικός σύμβουλος και είναι Αντιπρόεδρος του Romantic Novelist’s Association, ιδρύτρια του τμήματος του RNA Rainbow για ΛΟΑΤΚΙ άτομα και συγγραφείς, καθώς και χορηγός της φιλανθρωπικής οργάνωσης για αναλφάβητους ABC To READ. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συγγραφέα στο twitter @julie_cohen και να επισκέπτεστε το σάιτ της: www.julie-cohen.com.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΑΙΗ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *