Home Ads

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: "Ψυχο-λογικές Σχέσεις" (Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, 21:00)

Ψυχο-λογικές Σχέσεις
(Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, 21:00) 

Οι Εκδόσεις Πηγή, το βιβλιοπωλείο Coffice και η Διαιτολόγος Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου σας προσκαλούν σε ένα πρωτότυπο σεμινάριο - παρουσίαση βιβλίου με τον συγγραφέα, μαθηματικό και θετικό ψυχολόγο Dr Δημήτρη Φλαμούρη. Θέμα σεμιναρίου: "Κρασί και Θετική Ψυχολογία" και θα παρουσιαστεί το best-seller βιβλίο του "Ψυχο-λογικές Σχέσεις".
Η διαιτολόγος Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου θα μιλήσει για τις σχέσεις και τη διατροφή και για το βιβλίο θα μιλήσει ο Life Coach Γιάννης Μηλιάτσης.
Πότε; Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στις 21:00
Που; Βιβλιοπωλείο Coffice Books, Coffee & More, Aιγαίου 62, Καλαμαριά.
Για συνέντευξη με τον συγγραφέα, ενόψει της παρουσίασης, ή περισσότερες πληροφορίες για το μυθιστόρημα, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε μήνυμα στο iwrite.pr@gmail.com.

Από το οπισθόφυλλο
Τι θα γινόταν αν οι κολλητοί µας ήταν ψυχολόγοι; Πως θα έµοιαζαν οι συζητήσεις που κάνουµε µαζί τους όταν βγαίνουµε για ένα κρασί ή για ένα καφέ; Όταν αναλύουµε τα θέµατα που µας απασχολούν;
Θέµατα όπως:
• Γιατί πέφτω συνέχεια σε τέτοιου είδους άτοµα;
• Του τα ‘χω πει τόσες φορές του άντρα µου. Γιατί δεν αλλάζει;
• Γιατί κολλάω και δεν µπορώ να πάρω µια απόφαση;
• Γιατί µου παίρνει τόσο χρόνο να ξεκολλήσω από τον/την πρώην µου;
• Μου αντιστέκεται πολύ αλλά θα τον/την στρώσω εγώ…
• Μα όλα εγώ πρέπει να τα κάνω επιτέλους;
• Έχω αλλάξει τόσους συντρόφους. Πότε θα βρω τον σωστό;
• Με έχει κουράσει ο ξερόλας συνάδελφος… ∆εν αντέχω άλλο!
• Πως µπορώ να νιώσω την ευτυχία;
Αυτά και άλλα πολλά, εξίσου σηµαντικά ζητήµατα, συζητούν οι φίλοι µε τον κολλητό-ψυχολόγο τους µέσα στο βιβλίο αυτό. Με έξυπνους, καθηµερινούς διαλόγους και προκλητικά επιχειρήµατα, ο ∆ηµήτρης Φλαµούρης, PhD, συνδυάζει τις ψυχολογικές θεωρίες µε τη µαθηµατική λογική, προσεγγίζοντας πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις που καθηµερινά πολιορκούν τον συναισθηµατικό µας κόσµο. Μέσα από 12 αυτοτελείς ιστορίες, το βιβλίο βοηθάει στην απόκτηση αυτογνωσίας και στην εύκολη κατανόηση των βαθύτερων ζητηµάτων που απασχολούν όλους µας. Έτσι, καταφέρνει να γίνει ο φίλος µε τον οποίο όλοι θα θέλαµε να βγούµε για ένα καφέ. Ή, ακόµα καλύτερα, για ένα κρασί…!
* Ο συγγραφέας κος Δημήτρης Φλαμούρης (Dimitris Flamouris), στηρίζει με την παρουσία του το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο και μιλάει στο Bookia για τη διοργάνωση και το βιβλίο του, «Ψυχο-λογικές σχέσεις», από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.
Ο συγγραφέας
Ο Δηµήτρης Φλαµούρης γεννήθηκε και µεγάλωσε στη ∆ράµα. Το 1996 αποφοίτησε από το Μαθηµατικό τµήµα του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο, όπου απέκτησε µεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο πάνω στα χρηµατοοικονοµικά µαθηµατικά.
Εργάστηκε σε διεθνείς επενδυτικές τράπεζες στο Λονδίνο µέχρι το 2009 και έπειτα σε εγχώρια χρηµατιστηριακή εταιρεία έως το 2015. Από το 2014 διδάσκει στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο Αθηνών.
Κάνοντας µια αποφασιστική αλλαγή πορείας, το 2016 αποφοίτησε από τη σχολή ψυχολογίας του University of East London, όπου ειδικεύτηκε στον τοµέα της Θετικής Ψυχολογίας. Πλέον, διοργανώνει βιωµατικά σεµινάρια, αρθρογραφεί και διατηρεί το δικό του blog (www.dimitrisflamouris.com), συνδυάζοντας το µαθηµατικό του υπόβαθρο µε τον χώρο της ψυχολογίας και της ευτυχίας. Παράλληλα, ασχολείται µε το κρασί και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 65 χώρες συλλέγοντας εµπειρίες από όλα τα µέρη του πλανήτη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *