Home Ads

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ 22/10/2018- 28/10/2018 ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"..Γράφουν οι: Καλλιόπη Γιακουμή & Φαίη Δεληγιώργη

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ 22/10/2018- 28/10/2018  ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"..
Γράφουν οι: Καλλιόπη Γιακουμή & Φαίη Δεληγιώργη  

1) "Κρυφή αρετή" 
Συγγραφέας Ανδρομάχη Κοκόση
Μυθιστόρημα Εκδόσεις Αέναον, 2018

Σελ 259 
Τιμή € 15,00


Μυστικά...
Μυστικά παντού...
Μυστικά μικρά, αθώα, σοβαρά, επικίνδυνα.
Πάντα έρχεται εκείνη η στιγμή που η αλήθεια αποκαλύπτεται.
Η ιστορία εκτυλίσσεται από το 1972 ως το 2002.
Δύο εποχές, το παρελθόν και το παρόν.

Τρεις γυναίκες οι πρωταγωνίστριες.
Η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή ζωή, που όμως επηρεάζει την πορεία της άλλης.
Η Ελένη, μία γυναίκα με όνειρα και φιλοδοξίες που ο γάμος της θα είναι και το τέλος της.
Η Σοφία, μία γυναίκα που ζει μέσα από τις υποσχέσεις της.
Η Αρετή, μία γυναίκα που ζει έναν έρωτα στα κρυφά.
Είναι επιλογή της, όπως λέει, να είναι το μυστικό κάποιου.
Μα τι γίνεται όταν διαπιστώνει πως όλη της η ύπαρξη ήταν ένα μυστικό;
Ένας γάμος και ένας θάνατος θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου.
Αρετές και αξίες θα αμφισβητηθούν, συναισθήματα και πράξεις θα μονομαχήσουν, σε ένα βιβλίο που μόνο η ίδια η ζωή θα μπορούσε να υποδείξει.
Το επιλέξαμε γιατί: Στο πρώτο μυθιστόρημα της Ανδρομάχης Κοκόση "Ο καθρέφτης", γνωρίσαμε την καταπληκτική της γραφή, το να  αφεθούμε ξανά στην πένα της για ένα ακόμα ταξίδι, ήταν δεδομένο. Το ότι σε αυτό το βιβλίο της πειραματίζεται σε κάτι διαφορετικό, προσδίδει στο ταξίδι αυτό ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Στο νέο της μυθιστόρημα, μέσα από ανατροπές, συναισθηματικές κορυφώσεις, με "λυμένο" λόγο, με πλοκή άρτια, χωρίς ίχνος δυσκαμψίας και επιτήδευσης, υπόσχεται στον αναγνώστη της, μυστήριο και σασπένς, που θα τον κρατήσουν δέσμιο της ιστορίας της ως την τελευταία σελίδα. Οπότε το ταξίδι αυτό θα είναι και...συναρπαστικό!!2)"ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΑΔΑ"
Συγγραφέας: ΒΑΣΩ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
Μυθιστόρημα
Εκδόσεις Άνεμος Εκδοτική, 2018 

Σελ: 348
Τιμή:  15,33€  -10% 13,80€«Τι παγωμένο σπίτι!» έλεγε με απόγνωση η μικρή Μαρίνα, που ζούσε παρά τη θέλησή της στην Πύλη του Ουρανού.
Ποια είναι η Πύλη του Ουρανού; Ποιοι καθορίζουν τις τύχες των μικρών παιδιών; Τι ένοχα μυστικά κρύβουν; Αυτά ακριβώς θα μας αποκαλύψει η ηρωίδα μας, που εξαιτίας τής ορφάνιας της έζησε εεκείνη ανθρώπων. Θα μας εξομολογηθεί με ανοιχτή καρδιά τα βιώματά της, θα μας μιλήσει για καλούς κεί μέσα, κάτω από τις διαταγές άγνωστων σε κι αγαπημένους ανθρώπους που τη βοήθησαν να καλλιεργεί το όνειρό της για μια καλύτερη ζωή, αλλά και για άλλους που έχασαν τον δρόμο τους κι αποδείχτηκαν εγκληματικά ανάξιοι να αγγίζουν τις παιδικές ψυχές.
«Ποιος θα σταθεί ικανός να σου αναπληρώσει την αναντικατάστατη γονεϊκή αγάπη;» αναρωτιέται συχνά με βαθύ παράπονο, κυρίως όταν ο τρόμος και η απελπισία τη λυγίζουν.
Μπορούν άραγε τα διάφορα ιδρύματα να καλύψουν τα κενά που αφήνει στην παιδική ψυχή η απώλεια των γονιών; Πόσο βασανίζεται ένα τρυφερό πλάσμα που ψάχνει απεγνωσμένα να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της;
Και πώς αντιδρά όταν επιτέλους μαθαίνει την αλήθεια;
Μια αφήγηση που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και που μας ρίχνει σε βαθύ προβληματισμό για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών, αλλά και που μας οδηγεί αναπόφευκτα στην ανάγκη να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε όλοι μας την παιδική αθωότητα.

Το επιλέξαμε γιατί: Ένα ευαίσθητο θέμα, "ταμπού" ακόμα και στις μέρες μας έρχεται να θίξει το νέο βιβλίο της Βάσως Ζαφειροπούλου "ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΜΑΔΑΣ", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άνεμος εκδοτική. Ένα ταξιδι σε βασανισμένες παιδικές ψυχές, μια δυνατή αληθινή ιστορία που θα αγγίζει άμεσα τον αναγνώστη της. " Γιατί όλα μας μαθαίνουμε από νωρίς πως η ζωή είναι γι’ άλλους κι όχι για εμάς. Κι ότι εμείς έχουμε δικαίωμα ν’ ατενίζουμε τη ζωή μονάχα απ’ τη χαραμάδα…"
Πόσο αληθινό, πόσο ανθρώπινο!!!

3) "ΚΑΤΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ"
Συγγραφέας: Έρη Ρίτσου 
Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Εκδόσεις Κέδρος, 2017
ΣΕΛ.: 192
Τιμή 12,00 

Μια κρύα μέρα του Γενάρη, στο νησί, ένας πατέρας με τον μικρό του γιο βλέπουν κάτι να ανεμίζει στην κορυφή του λόφου. Ένα γυναικείο σώμα κρέμεται απ’ τις μεγάλες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Μια νέα κοπέλα έχασε τη ζωή της. Αυτοκτονία ή φόνος; Το σημείωμα που βρίσκεται στο σπίτι της παραπέμπει σε αυτοκτονία. Είναι όμως; Για κάποιους το σημείωμα δεν φτάνει για να αποδεχτούν αυτή την εκδοχή. Αλλά οι υποψίες τους δεν αρκούν ώστε να την αμφισβητήσουν. Τα στοιχεία, ανύπαρκτα. Οι εμπλεκόμενοι, πολλοί. Η υπόθεση, σκοτεινή, περιπλέκεται όλο και περισσότερο καθώς σκηνές ζηλοτυπίας, ενδείξεις εκβιασμού και πληροφορίες για ναρκωτικά και περίεργες δοσοληψίες με τις απέναντι τουρκικές ακτές έρχονται στο φως.


Η αστυνομική έρευνα που ξεκινά μέσα στο σκοτάδι διεξάγεται παράλληλα με κάποιες σπουδαίες αλλαγές στη ζωή της Μαρίας Γεωργίου, της νεαρής αστυνόμου που γνωρίσαμε στο μυθιστόρημα Ο νεκρός δολοφονήθηκε. Η έρευνα θα αποδειχθεί πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν, και στην προσπάθειά της να λύσει τον γρίφο η Μαρία Γεωργίου θα ανακαλύψει πως κατά κάποιον τρόπο εμπλέκεται προσωπικά στην υπόθεση.
Το επιλεξαμε γιατί: Ένα καλό βιβλίο πάντα είναι ευπρόσδεκτο. Αυτό φαίνεται να έχει όλα εκείνα τα στοιχειά που προσδίδουν στο αστυνομικό μυθιστόρημα την "μαγεία" του. Διαβάζοντας την υπόθεση ήδη θέλω να μάθω το μυστικό του


4) "ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΦΩΣ"
Συγγραφέας Ευτυχία Γιαννάκη

Αστυνομικό μυθιστόρημα 
Εκδόσεις Ίκαρος, 2018


Σελ: 480
Τιμή: 13,95 

Μια έγκυος γυναίκα, με καριέρα μοντέλου, δολοφονείται άγρια στη μονοκατοικία της στο Καβούρι. Ο Αστυνόμος Χάρης Κόκκινος και η ομάδα του αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα που τους φέρνει αντιμέτωπους με προσδοκίες που διαψεύστηκαν, κυκλώματα ντόπινγκ στον αθλητισμό κι έναν κύκλο βίας που ξεκινάει από τη Σερβία του 1995 για να καταλήξει στην Αθήνα του 2014.
Ταυτόχρονα, ο γιος του σαρανταπεντάρη Αστυνόμου δικάζεται με κατηγορίες που δοκιμάζουν τις αντοχές του, καθώς αναζητά τις δικές του ευθύνες στα λάθη του παρελθόντος.
Σε αυτή την υπόθεση όλοι είναι ύποπτοι και οι ανακρίσεις φέρνουν στο φως μια πόλη που μετατρέπεται σε κλειστό δωμάτιο. Το ερώτημα που τίθεται είναι μέχρι πού μπορείς να φτάσεις όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις. Όταν διαπιστώνεις ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία.
Η ιστορία αποτελεί το τρίτο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας και δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε η πόλη, το φως και το σκοτάδι της.
Η άποψη της Καλλιόπης Γιακουμή για το βιβλίο 
ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΦΩΣ


5) "Το δάκρυ της Μάντισσας"
Συγγραφέας Γιώτα Γουβέλη
Εκδόσεις Διόπτρα, 2018
Μυθυστόρημα εποχής
Σελ: 504
Τιμή : 17.70€   -10% 15.93€


Ύστερα από ένα τραυματικό βίωμα η Άννα, μια νεαρή κοπέλα της μεγαλοαστικής αθηναϊκής κοινωνίας στα χρόνια του Όθωνα, διορίζεται δασκάλα σε ένα ορεινό χωριό της Ρούμελης. Λίγο πριν από το ξεκίνημα της καινούριας της ζωής, συναντά μια ηλικιωμένη μάντισσα που την προειδοποιεί για τον θανάσιμο κίνδυνο που παραμονεύει στον τόπο προορισμού της. Ωστόσο, φτάνοντας στο σπίτι όπου θα φιλοξενηθεί, η νεαρή δασκάλα γίνεται δεκτή με θέρμη και ενθουσιασμό από την πεντάμορφη Μαρίτσα, η οποία ζει εκεί με τη θεία της και τον αυστηρό αδελφό της. Οι συνθήκες και τα ήθη του χωριού είναι πρωτόγνωρα και καταπιεστικά για την Αθηναία δασκάλα. 
Σύντομα όμως θα ανακαλύψει πως, μέσα σ’ εκείνο το ασφυκτικό περιβάλλον, η δύναμη του ανθρώπινου πάθους βρίσκει τον τρόπο να τινάξει στον αέρα τις συμβατικότητες, τα ήθη, τη λογική, το δίκιο και, εντέλει, την ίδια τη ζωή. 

Μια θρυλική υπόθεση πάθους και φονικού, που ενέπνευσε ποιητές και συγγραφείς του προηγούμενου αιώνα και εκδικάστηκε στο Κακουργιοδικείο Μεσολογγίου. Η δικογραφία φυλασσόταν μέχρι το 1957 στο Εφετείο Πατρών, οπότε και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.


Η άποψη της Καλλιόπης Γιακουμή για το βιβλίο 


ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΣΣΑΣ
6)"ΈΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ"

Συγγραφέας Άρτεμις Παπανδρέου
Μυθιστόρημα
Εκδόσεις Μιχ. Σιδέρης, 2018
Σελ: 432
Τιμη: 14.90 13.41
Μια νέα, όμορφη γυναίκα, με σπουδές στα οικονομικά, παλεύει για τις ισορροπίες της, έπειτα από τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, που έμοιαζε να τον επιζητά σαν εξιλέωση για κρίματα του παρελθόντος, που τον βάρυναν. Για ποια κρίματα όμως; Εκείνος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας θαυμάσιος γονιός!
Μέσω της εργασίας της οδηγείται για πρώτη φορά στο νησί της Άνδρου. Εκεί, μια λάθος διαδρομή και μια καταιγίδα θα γίνουν οι συντεταγμένες μιας πυξίδας, που θα κατευθύνει τα βήματά της στο κατώφλι ενός σπιτιού καρφωμένο στα βράχια του πελάγου.
Η μοίρα, που βαστά την τύχη των ανθρώπων στα χέρια της, θα την καθοδηγήσει να αναζητήσει, μέσα από μια ιστορία που ξεδιπλώνει το κουβάρι της εκείνο το βράδυ και από μια φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά και απορίες, ξεθωριασμένα χνάρια ενός παρελθόντος που μοιάζει καλά κρυμμένο.
Άραγε, συντονίστηκε ο χρόνος, για να βγουν στο φως θαμμένα μυστικά; Ή μήπως ο ουρανός συνωμότησε με τη μοίρα, για να αποδοθεί δικαιοσύνη

Θα το επιλέγαμε γιατί: Η Άρτεμις Παπανδρέου έρχεται με το νέο της βιβλίο "Ένα χαμόγελο στον ουρανό" να μας αφηγηθεί μια ιστορία όπου η μοίρα των ανθρώπων και η δύναμη της θέλησης έρχονται αντιμέτωπες... Μια συναρπαστική αναμέτρηση, μια ιστορία που σίγουρα θα μας οδηγήσει σε ένα υπέροχο ταξίδι με εισιτήριο "Ένα χαμόγελο στον ουρανό"

7)"ΓΙΝΑΤΙ. Ο ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" 
Συγγραφέας: Γιάννης Καλπούζος
Εκδόσεις Ψυχογιός
Ιστορικό μυθιστόρημα,2018
Σελ: 576
Τιμη: 18,80   16,92 €

Ο Ζώτος και η Χαβαή, με την πολυκύμαντη ερωτική τους σχέση, ένας αινιγματικός βαρκάρης, μια γυναίκα-αράχνη που γυρεύει δωμάτιο για μια νύχτα κι έναν άντρα για μια ζωή, ο σατανικός κομπογιαννίτης γιατρός Μαργαζής και ο τυχοδιώκτης παπα-Λέρας, ο οποίος παινεύεται ότι εκδύει τις γυναίκες από τα αμαρτήματα κι από τα εσώρουχα, μπλέκονται στο γαϊτανάκι που υψώνει ως μιαρή ή ευλογημένη έκρηξη το γινάτι με αφορμή έναν φόνο, μια αυτοκτονία, τον φόβο της αντεκδίκησης, την καταφρόνια της κοινωνίας, τον πλούτο, τη φτώχια, τη ζήλια, τον πόθο, κάποια ανομολόγητα εγκλήματα, την εθνική ταυτότητα και τον διάβολο ή τον άγγελο που κρύβει καθένας μέσα του. Και κυλά η ζωή τους πότε σαν αγριεμένο ποτάμι και πότε σαν γλυκασμός της άνοιξης. 

Πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές πορεύονται στα χρόνια της ιταλικής κατοχής των Ιωαννίνων του 1917∙ της πρώτης απόπειρας δημιουργίας Βλάχικου πριγκιπάτου στην Πίνδο∙ της εξόρυξης πετρελαίου στη Δραγοψά∙ της εκστρατείας στη Μικρά Ασία∙ της προσφυγιάς Μικρασιατών και Ποντίων, αλλά κι εκείνης των Τουρκογιαννιωτών∙ του διχασμού σε βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς και της μάστιγας της ληστοκρατίας στην Ήπειρο. Συνάμα ακολουθούν τα βήματα Εβραίων, Βλάχων, Αλβανών και Σαρακατσάνων, και γενικότερα την ταραγμένη εποχή πριν από το 1922 και κατά την πρώτη δεκαετία του Μεσοπολέμου. 

Στην ίδια πατρίδα συνυπάρχουν ή συγκρούονται διαφορετικοί κόσμοι, ομάδες και άτομα∙ σμίγουν ή αποχωρίζονται τα όνειρα κι ανακατώνονται τα αίματα, οι θρησκείες και οι γλώσσες∙ κι όλα συμβαίνουν στα Γιάννενα, στην πόλη των θρύλων και της μυστηριακής γοητείας.Η άποψη της Φαίη Δεληγιώργη για το βιβλίο
8) " ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΣΜΟΡ"
Συγγραφέας Patricia Falvey 
Μυθιστόρημα
Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2018
Σελ: 528
Τιμή: Τιμή: 16,90€ 

Οι ζωές της Ρόζι Κιλίν, από μια φτωχή ιρλανδική αγροικία, και της Βικτόρια Μπελ, από το πλούσιο αρχοντικό στο οποίο υπηρετεί η οικογένεια της πρώτης, θα αλλάξουν για πάντα όταν από ένα καπρίτσιο της μοίρας η Ρόζι καταλήγει να παρακολουθεί μαθήματα μαζί με τη Βικτόρια στο αρχοντικό των Ένισμορ.
Τα δύο κορίτσια θα μεγαλώσουν μαζί και θα χτίσουν μια υπέροχη φιλία. Αλλά θα απομακρυνθούν λόγω της διαφορετικής καταγωγής τους. Η Βικτόρια θα μυηθεί στην αργόσχολη και πολυτελή ζωή της δουβλινέζικης "καλής" κοινωνίας, ενώ η Ρόζι, διχασμένη ανάμεσα σε δύο κόσμους, θα εργαστεί ως απλή υπηρέτρια στην αριστοκρατική έπαυλη των Ένισμορ. Σε μια εξαιρετικά ταραγμένη περίοδο για την κατεχόμενη από τους Βρετανούς Ιρλανδία, οι δύο κοπέλες θα υποχρεωθούν σε επιλογές που θα τις φέρουν σε σύγκρουση μεταξύ τους. Παλεύοντας να βρουν τον εαυτό τους, θα βιώσουν την αγάπη και την απώλεια και θα προσπαθήσουν να επουλώσουν τις πληγές τους και να ζήσουν όπως επιθυμούν.
Η καθηλωτική πλοκή, οι ιστορικές λεπτομέρειες και οι ζωντανοί χαρακτήρες του βιβλίου παραπέμπουν σε εμβληματικά έργα, όπως το "Δόκτωρ Ζιβάγκο", το "Όσα Παίρνει ο Άνεμος" και, πιο πρόσφατα, το "Downton Abbey".

Η άποψη της Φαίη Δεληγιώργη για το βιβλίο9) "Η ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ"
Συγγραφέας LUCINDA RILEY
Εκδόσεις Διόπτρα,2018
Μυθιστόρημα
Σελ: 752

Τιλή: 18.80€   16.92
Η κόρη των Μαργαριταριών είναι το νέο καθηλωτικό βιβλίο από τη Lucinda Riley, συγγραφέα της best seller σειράς Οι Κόρες των Αστεριών.
Η ΚεΚε Ντ’ Απλειάζ ένιωθε πάντα ότι δεν ανήκε πουθενά. Μετά τον θάνατο του πατέρα της –του μυστηριώδους δισεκατομμυριούχου Πα Σαλτ, που την είχε υιοθετήσει μαζί με τις πέντε αδελφές της–, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο
σταυροδρόμι. Παρατά τη Σχολή Καλών Τεχνών και την ίδια στιγμή βλέπει την πιο λατρεμένη αδελφή της να απομακρύνεται για να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.
Μες στην απελπισία αποφασίζει να αναζητήσει τις ρίζες της· τα μοναδικά στοιχεία που έχει είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και το όνομα μιας πρωτοπόρου γυναίκας που έζησε στην Αυστραλία πριν από εκατό χρόνια. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού της είναι η Ταϋλάνδη. Εκεί η ΚεΚε γνωρίζει έναν μυστηριώδη άντρα τόσο μοναχικό όσο
και η ίδια, ο οποίος, όμως, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό…
Όταν φτάνει στον προορισμό της, αρχίζει να πιστεύει ότι τούτη η άγρια, αχανής ήπειρος της Αυστραλίας θα μπορούσε να της προσφέρει κάτι που η ίδια μέχρι τότε θεωρούσε αδύνατον· την αίσθηση ότι επιτέλους έχει βρει μια πατρίδα…
Η κόρη των μαργαριταριών είναι το τέταρτο καθηλωτικό βιβλίο της best seller σειράς της Lucinda Riley που βασίζεται στον μύθο του αστερισμού των Πλειάδων.


Η άποψη της Φαίη Δεληγιώργη για το βιβλίο
10) "ΕΓΩ, Ο ΣΙΜΟΣ ΣΙΜΕΩΝ"
Συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης
Μυθιστόρημα 
Εκδόσεις Διόπτρα, 2018
Σελ 440
Τιμή 16.60€   14.94€

Ο Σίμος Σιμεών –έτσι, με το Σι με γιώτα–, αν και θα μπορούσε, δεν ήρθε ουρανοκατέβατος στη Χαλκόπολη, μια ασήμαντη κωμόπολη στην Ανατολική Μακεδονία, με όλα τα στερεότυπα της ελληνικής επαρχίας στη δεκαετία του ’60. Είχε όμως τα δικά του φτερά και ήταν έτοιμος να τα δοκιμάσει σε επικίνδυνα πετάγματα. 
Ο Σίμος είναι το παιδί που μπορεί να αριστεύει, να διακρίνεται και να ελπίζει. Το περιβάλλον του βέβαια παραμένει τόσο εχθρικό και στενόμυαλο, που ο μοναχικός μας ήρωας κινεί το ενδιαφέρον κάποιων πέραν της κοινής φαντασίας ατόμων. Αυτά θα του υποβάλουν τους όρους μιας περιπέτειας, με αποχρώσεις κάποιες φορές φαιδρές, αλλά συνήθως δραματικές. Όμως ο Σίμος θα μπορεί, με τη διαίσθηση και την εξυπνάδα του, να καθορίζει τις προοπτικές μιας άλλης ζωής, με διαφορετικές αξίες, πέρα από τον σοβαροφανή μικρόκοσμο που ακόμα διαιωνίζει τις εμμονές του… 
Όλα ξεκινούν το 1964, μια σημαντική στιγμή για την Ελλάδα. Τότε, που κάτι έδειχνε να χαράζει ελπιδοφόρα στον βαλτωμένο μεταπολεμικό μας ορίζοντα, αλλά δεν θα κρατούσε για πολύ. Κι όσο για τη Χαλκόπολη, αναζητήστε τη στους χάρτες. Αν δεν τη βρείτε, ψάξτε τη στη φαντασία σας. Στο κάτω κάτω, για ένα ταξιδάκι πρόκειται.Η άποψη της Φαίης Δεληγιώργη για το βιβλίοΕπιμέλεια προτάσεων: Καλλιόπη Γιακουμή & Φαίη Δεληγιώργη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *