Home Ads

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

"Στην πΈνα": ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


Στην πΈνα"  ✒️✒️ 

"ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ"...
Γράφει ο Αντώνης Αναγνωστόπουλος

Κατάθεση ψυχής...

Δεν ξέρω αν πρόκειται για άρθρο η για μια κατάθεση ψυχής...
Άλλωστε σκεπτόμενος λίγο τις ειδήσεις και όλα αυτά που παίζουν συνεχώς δε θα έχω τι να πρωτοπώ...Να μιλήσω για το θρήνο που έχουν οι ψυχές που έφυγαν τον Αύγουστο μακριά, όχι δε θα το έκανα ποτέ, το αφήνω για τους μεγαλοδημοσιογράφους ανεξαιρέτως καναλιού που ψάχνουν με νύχια και με δόντια τηλεθέαση, δίχως να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Βέβαια αν εσύ πας και τους ρωτήσεις το λόγο που γίνεται αυτό, θα σου πούνε έτσι είναι οι ειδήσεις και γίνεται από υποχρέωση, από την μεγάλη αγάπη που έχουν στο κοινό, μεγάλο παραμύθι τούτο. Καμιά σωτηρία και από πουθενά όλα τρικ για να ξεγελάνε εσένα εμένα έτσι απλά..για πλάκα. Θα μας κάνουν να νιώσουμε σε λίγο πως είμαστε και τυχεροί, γιατί μετά από μια τόσο μεγάλη καταστροφή άρχισαν να γίνονται θαύματα από το πουθενά, θες τα παιδιά που αφέθηκαν ελεύθερα, θες ότι βγήκαμε σχεδόν από την κρίση, σε λίγο θα μας πούνε πως είμαστε καλύτερα και από εχθές και ότι άλλο τους κατέβει, απλά για να ξεχάσουμε όλοι τα δεινά και τις φωτιές. Όμως όπως είπα αρχικά δε θα θελα άλλο να μιλήσω για αυτά που ζούμε καθημερινά, άλλωστε έχω καταλάβει πολύ καλά ότι το μόνο που μας επιτρέπουν, είναι να κάνουμε τους θεατές σε μια επιθεώρηση παρωδία, μακάρι να ταν κωμωδία. 


Έτσι θα επικεντρωθώ σε αυτό που πραγματικά θέλω να σας πω και δεν είναι κάτι άλλο, από το ίδιο μας τον εαυτό και το ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές, που χρειάζεται επειγόντως αλλαγές. Εδώ υπάρχει και η μεγάλη ελπίδα του ότι μπορείς να αλλάξεις κάτι, όχι εύκολα, αλλά μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αυτό κάποιος να το επιχειρήσει... Αν συμβεί όμως αυτό στου καθένα τον μικρόκοσμο έχει τα περιθώρια να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό. Ίσως στην αρχή η όποια αλλαγή σου φανεί πως είναι δύσκολη και ότι θα σου κοστίσει πολλά, αλλά υπάρχουν στη ζωή παραδείγματα που πλήρωσαν περισσότερα. Αυτό και μόνο σαν υπενθύμιση σας δίνω, σίγουρα έχω και άλλα πολλά, αλλά αν θες να καταλάβεις νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα αυτή, δε χρειάζεται να σε ζαλίσω με διάφορα. Από εκεί και πέρα είναι στου καθενός το χέρι να δημιουργήσει μια αλλαγή στου εαυτού του τη ζωή, λογικά στην αρχή θα χει και λίγο μοναξιά, αλλά αν τη χρειάζεσαι μέσα σου πραγματικά, μην κολλάς σε πράγματα παλιά, που το μόνο που σου προκαλούν είναι να σου μειώνουν τη χαρά. Δες απλά τι κάνει εσένα να νιώθεις καλά, χωρίς να σκέφτεσαι συνέχεια το πριν ή το τι θα συμβεί μετά. 

Το παρόν είναι το μόνο που αξίζει να προσπαθούμε. 
Πληροφορίες από καταστάσεις που εσένα έχουν κουράσει, τείνουν να γίνουν χαλαστές μιας ολόκληρης βραδιάς, χωρίς ποτέ κανείς να μπορεί να καταλάβει, ποιος είναι αυτός που κάνει τη ζημιά. Τότε όμως είναι η στιγμή, που πρέπει όλοι μας να κάνουμε μια απότομη στροφή και ο καθένας να πάρει τον δρόμο που έχει επιλέξει, άλλωστε σαν ελεύθερα που είμαστε ξωτικά, η τελευταία απόφαση, πάντα βρίσκεται στην δικιά μας την καρδιά. 
Προσπάθησε να τα έχεις καλά με σένα και μη φοβάσαι της αλλαγής τη μοναξιά και κράτα σαν τελευταίο αυτό που θα σου πω, πως πριν καλά το καταλάβεις θα βρεις άλλες πορτοκαλιές, που θα κάνετε μαζί καινούργια πορτοκάλια! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΔΩ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *