Home Ads

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΞΥ

Γεννήθηκες σ’ έναν κόσμο όπου βασιλεύουν η αδικία και η ανισότητα, σε έναν πλανήτη που καταρρέει. Αφυπνίσου και προετοιμάσου! Είσαι ένας παρτιζάνος της Επανάστασης – ενός πολέμου που μαίνεται από τότε που οι άνθρωποι απαίτησαν για πρώτη φορά δημοκρατία. Ονειρεύεσαι έναν καλύτερο κόσμο, όπου η διαμαρτυρία θα είναι περιττή, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να προηγηθεί το τέλος της διαμαρτυρίας. Πώς; Το βιβλίο που κρατάς θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις!

Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας και ακτιβιστής Micah White απευθύνεται στους επαναστάτες του αύριο. Με αφορμή το κίνημα Occupy Wall Street, του οποίου υπήρξε ιδρυτής, και τη μετέπειτα «εποικοδομητική» όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος− αποτυχία του, αναζητά την επόμενη μέθοδο κοινωνικού ακτιβισμού που θα τερματίσει τη σημερινή κατ’ επίφαση δημοκρατία και την κυριαρχία του πλούτου. Η αποστολή του είναι να πείσει τους εν δυνάμει επαναστάτες να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν τις ίδιες τακτικές και να προβλέψουν μια καινοτόμο μέθοδο. Με μια βαθιά ματιά στο παρελθόν αλλά και στα επαναστατικά κινήματα του παρόντος, αναπτύσσει μια ενιαία θεωρία για την επανάσταση και προτείνει τρία σενάρια, ώστε να επιτύχει η επόμενη δική μας διαπλανητική εξέγερση!


Ο Micah White μας προσφέρει μια βαθιά έντιμη, θαρραλέα και εντέλει αισιόδοξη άποψη για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να φτιάξουν έναν πολύ καλύτερο κόσμο, και γιατί δεν το έχουν κάνει ακόμα.
Jonah Sachs, συγγραφέας

Εν μέρει μανιφέστο, εν μέρει απομνημονεύματα και εν μέρει χρονικό του ακτιβισμού, Το τέλος της διαμαρτυρίας αποτελεί ριζοσπαστικό κείμενο, με κάθε έννοια της λέξης.
The Huffington Post

Ένας από τους 37 ανθρώπους κάτω των 35 που αναδιαμορφώνουν τον κόσμο μας. 
Esquire

Αν υπήρχε μια λίστα των πλέον καινοτόμων κοινωνικών ακτιβιστών του σήμερα, ο Micah White θα βρισκόταν πολύ κοντά στην κορυφή αυτής της λίστας. 
CBC Radio

 

Ο Micah White είναι ο βραβευμένος ακτιβιστής που συνδημιούργησε το παγκόσμιο κοινωνικό κίνημα Occupy Wall Street. Τα δοκίμια και οι συνεντεύξεις του γύρω από το μέλλον των διαδηλώσεων έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα όπως New York TimesGuardian Weekly και Folha de Sao Paulo. Ευρέως αναγνωρισμένος ως πρωτοπόρος των κοινωνικών κινημάτων, διευθύνει το συμβουλευτικό γραφείο Boutique Activist Consultancy –ένα think tank που ειδικεύεται σε ανέφικτες εκστρατείες– και δίνει συχνά διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής. Πρόσφατα έλαβε την εναρκτήρια  υποτροφία Roddenberry για να υποστηρίξει το έργο του για τη δημιουργία του Activist Graduate School, ενός online εκπαιδευτικού ιδρύματος για έμπειρους κοινωνικούς ακτιβιστές. Ο Micah ζει με τη γυναίκα και τον γιο του στο Νέχαλεμ, μια αγροτική πόλη στην ακτή του Όρεγκον. Θα τον βρείτε στο www.micahmwhite.com
Στοιχεία έκδοσης


ISBN: 978-960-436-526-5
Συγγραφέας: 
Micah White
Μετάφραση: Θάνος Καραγιαννόπουλος
Τιμή: 15,80€


Χρονολογία έκδοσης: Μάρτιος 2018
Αριθμός σελίδων: 304
Διαστάσεις: 14 (πλάτος) x 21 εκ. (ύψος)
Διανομή: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *