Home Ads

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ:Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού: Η Φυλακή των Χαμένων Ψυχών
Η αναμονή τελειώνει. Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού επιστρέφει -δεν σας αποκαλύπτουμε αν... αντεπιτίθεται!- και οι ήρωες του Γιώργου Αγγελίδη παίρνουν θέση στη σκακιέρα της περιπέτειας φαντασίας για την επόμενη σύγκρουση.
Η Ζήτα, ο Μάικ, η Ντίτα δίνουν ραντεβού μαζί σας αυτό το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, σε μια συνάντηση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας, Γιώργος Αγγελίδης, σας προσκαλούν, λοιπόν, στην παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου "Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού: Η Φυλακή των Χαμένων Ψυχών". Οι εκπλήξεις πολλές, με τον αγαπημένο ηθοποιό Ακίνδυνο Γκίκανα διαβάζει απόσπασα από το βιβλίο, τον performer Mike ContArt να παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο show και το σοκολατοπωλείο The Dark Side of Chocolate να γλυκαίνει τους καλεσμένους.
Special guest... ε, ας μην τα αποκαλύψουμε όλα πια!
Από το οπισθόφυλλο
Μια πόλη που χάνεται στα βάθη του πελάγους.
Ένα βρέφος με μάτια σαν την άβυσσο.
Μια αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα.
Κι εκείνος.
Ο Μάικ είναι ένας έφηβος όπως όλοι οι άλλοι. Αυτό προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του. Αυτό προσπαθούν να τον πείσουν. Πώς όμως να αισθανθεί φυσιολογικός όταν ξέρει ότι η οικογένειά του δολοφονήθηκε κι εκείνος είναι ο μόνος που επιβίωσε; Όταν δεν θυμάται τίποτα για εκείνους;
Ένας χρόνος έχει περάσει, σχεδόν, από τη στιγμή που ο Άλφρεντ θυσιάστηκε για να εμποδίσει την ανάσταση του Παλαμνέρσους, πιστεύοντας πως ο αδερφός του ήταν νεκρός, κι ο Μάικ επιχειρεί να αρχίσει τη ζωή του από το μηδέν. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια. Εφιάλτες τον κρατάνε ξάγρυπνο τα βράδια. Εφιάλτες τόσο ζωντανοί, που αν δεν ήξερε καλύτερα θα πίστευε πως ήταν αναμνήσεις. Πώς, όμως, μπορεί να είναι;
Τότε εμφανίζεται εκείνη. Πρώτα σαν όραμα. Ύστερα στα όνειρά του. Εκείνο το φάντασμα που του αποκαλύπτει την αλήθεια, πριν του αναθέσει έναν άθλο δυσκολότερο από όσους έχει κληθεί ποτέ ως τότε να φέρει σε πέρας. Γιατί ο αδερφός του είναι ζωντανός και ο Μάικ καλείται να πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για να τον σώσει. Άλλωστε ο Άλφρεντ βρίσκεται αιχμάλωτος σε ένα μέρος που μονάχα νεκροί μπορούν να εισέλθουν. Σε μια φυλακή που όμοιά της δεν υπάρχει στον κόσμο. Στη Φυλακή των Χαμένων Ψυχών.
Ο συγγραφέας
Ο Γιώργος Αγγελίδης γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό.
Από πολύ μικρός ανακάλυψε τη λατρεία του για την ανάγνωση και όχι πολύ αργότερα την κλίση του στη λογοτεχνία. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ξεκίνησε τη συγγραφή του πρώτου του ολοκληρωμένου λογοτεχνικού έργου, της παρούσας τριλογίας, την οποία ολοκλήρωσε σε ηλικία δεκαεννέα ετών.Το 2015 εξέδωσε το πρώτο του έργο, την Καρδιά του Δαίμονα, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές ενώ το 2016 συμμετείχε με διηγήματά του σε δύο λογοτεχνικές συλλογές.
Το 2017 υπέγραψε το σενάριο της δημοφιλούς παράστασης ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, η οποία απέσπασε το βραβείο κοινού στα 6α Queer Theater Awards. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας της σελίδας για το φανταστικό “Will o’ Wisps”.
Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορεί επίσης το πρώτο μέρος της τριλογίας «Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού» με τίτλο «Η Καρδιά του Δαίμονα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *