Home Ads

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Από σήμερα καλωσορίζουμε κοντά μας τις εκδόσεις Φυλάτος.
Οι εκδόσεις Φυλάτος έχουν στηρίξει και βοηθήσει πολλές φορές κάθε προσπάθεια που προβάλλει το βιβλίο και έχει επίσης δείξει και έμπρακτα την εκτίμηση της προς τους φίλους αναγνώστες.Τους ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που είναι διπλά και σε μας!
Με την δίκη τους βοήθεια και υποστήριξη θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα για όλους εσάς, καθώς σέβονται και αγαπούν το φιλαναγνωστικό κοινό και αυτό είναι μια επιπλέον απόδειξη.
Μέσα από συνεχόμενα δελτία τύπου θα σας κρατάμε ενήμερους για τα
νέα και τις εκδηλώσεις της εκδοτικής. Θα γνωρίσουμε μαζί τους συγγραφείς τους και τα βιβλία τους.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτή την νέα και πολλή όμορφη συνεργασία και θα
κάνουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της και να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνουν με το να σταθούν δίπλα μας στηρίζοντας μας. Καλά μας ταξίδια σε μακρινούς " Βιβλίων ορίζοντες"
Ευχαριστούμε πολύ ...καλή μας αρχή !!!!

Λίγα λόγια για τις εκδόσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιβλίου από το 2006. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει στις ηλεκτρονικές εκδόσεις και τις νέες τεχνολογίες εκτύπωσης.
Τα βιβλία μας είναι διαθέσιμα στους αναγνώστες, για ανάγνωση σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιασδήποτε εταιρίας και κατασκευαστή, με έντονα διαδραστικό περιεχόμενο (εικόνες, γκαλερί εικόνων, βίντεο, παιχνίδια, ήχος), ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε τη δυνατότητα πώλησης παραδοσιακών έντυπων βιβλίων στους αναγνώστες που προτιμούν την έντυπη μορφή διακίνηση σε 62 χώρες, αλλά χωρίς να χρειαζόμαστε αποθήκες ή διακινητή βιβλίων, αξιοποιώντας σύγχρονα τυπογραφεία και εκτύπωση κατά παραγγελία (print on demand), σε υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή.
Στην Ελλάδα τα βιβλία μας βρίσκονται στα ράφια των μεγαλύτερων και πιο σύγχρονων βιβλιοπωλείων και ψηφιακών καταστημάτων.
Βασικοί μας συνεργάτες είναι τα Public, ο Ιανός, η Πρωτοπορία, ο Ψαράς, το Περιζήτητο, το Ebooks.gr, η Πολιτεία ενώ το δίκτυο μας περιλαμβάνει και πολυάριθμα μικρά βιβλιοπωλεία.
Τα βιβλία μας είναι φθηνότερα από αυτά του ανταγωνισμού, αφού δεν διατηρούμε στοκ, ή αποθήκη και δεν έχουμε υπέρογκα έξοδα εκτύπωσης, αλλά παράλληλα μπορούν να κυκλοφορήσουν σε περισσότερες από 15 γλώσσες, στις μεγαλύτερες αγορές βιβλίου του κόσμου.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε κάθε νέο ή έμπειρο συγγραφέα να κυκλοφορήσει το βιβλίο που πάντα ονειρευόταν, με τους δικούς του όρους, σε όλο τον κόσμο.
Η ιστορία που κρύβεται πίσω από την ίδρυση του εκδοτικού μας οίκου είναι ο ίδιος ο συγγραφέας. Είναι δηλαδή ο άνθρωπος που ανοίγει την ψυχή του και απελευθερώνει τις πεταλούδες που πετούν μέσα του. Που χρωματίζει με την πέννα του τα σύνορα κάποιου διαφορετικού ηλιοβασιλέματος. Είναι εκείνος που μας ταξιδεύει εκεί που δεν ταξιδέψαμε ποτέ. Είναι εκείνος που μας κάνει να βλέπουμε τον κόσμο μέσα και από τα δικά του μάτια. Εμείς, ως εκδότες, δεν είμαστε η ελπίδα της προσευχής του συγγραφέα, δεν είμαστε αυτοί που θα του λύσουν όλα του τα προβλήματα. Είμαστε η αυλή όπου θα ανθίσουν οι τα-λαιπωρημένοι σπόροι του, εκείνοι που αργότερα θα κάνουν τους καρπούς.
Όσο για τα όνειρά μας, ναι, κάνουμε όνειρα. Και μάλιστα κάνουμε όνειρα μεγάλα για να μην τα χάνουμε όταν τα κυνηγάμε. Όμως δεν μένουμε σ’ αυτά γιατί είμαστε επιχειρηματίες και, όπως ξέρετε, το επιχειρείν είναι μία λέξη συνώνυμη με τη φαντασία, με τη φιλοδοξία και, κυρίως, με την εργατικότητα.
Τα συναισθήματα από το μέχρι σήμερα ταξίδι, είναι ευχάριστα. Δουλεύουμε σκληρά αλλά δεν αισθανόμαστε πίεση γιατί δουλεύουμε για κάτι που αγαπάμε.
Δεν αισθανόμαστε ανασφάλεια, λόγω της κρίσης στη χώρα μας. Φτάνουμε στην ικανοποίηση γιατί καθημερινά τρέχουμε προς το μέρος της.
Οι Εκδόσεις Φυλάτος | Fylatos Publishing καλωσορίζουν νέους και έμπειρους δημιουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *