Home Ads

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

"ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ" ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΔΑΜΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ: ΛΥΚΟΦΩΣ

"ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ"...στους "Βιβλίων ορίζοντες"

Έντονα συναισθήματα, αναπάντεχες εξελίξεις και πολύ μυστήριο είναι λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε βιβλία τρόμου...Σου αρέσει το σασπένς..?? Θέλεις το μυστήριο..?? Θες να χτυπάει η αδρεναλίνη σου κόκκινο..?? Να νιώθεις τον φόβο να σε πλημμυρίζει..?? Την ανατριχίλα να σε κυριεύει..?? Να ακούς την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή...ενώ διαβάζεις ένα βιβλίο τρόμου..?? Όλα μπορεί να τα έχει ο αναγνώστης, αυτού του είδους της λογοτεχνίας, της λογοτεχνίας τρόμου, αρκεί να επιλέξει το σωστό βιβλίο. Αλήθεια, αναρωτηθήκατε  ποτέ, πως έφθασαν οι συγγραφείς αυτών των βιβλίων, που λατρέψαμε και μας έκαναν να ¨τρέμουμε" και να "καρδιοχτυπάμε" στην συγγραφή τους..?? 
Αυτή η ενότητα σε αυτό θα απαντάει... 
Πολλοί Έλληνες συγγραφείς, μας
έχουν χαρίσει αληθινά "διαμαντάκια", που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, από τα αντίστοιχα των συναδέλφων τους, του εξωτερικού, κάποιες φορές μάλιστα είναι πολύ καλύτερα!!
Μαζί θα ανακαλύψουμε όλα αυτά τα βιβλία και θα μιλήσουμε με τους συγγραφείς τους για αυτά. 
Θα μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε και φυσικά...πως έφθασαν στην συγγραφή τους...

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το βιβλίο:

"ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ"

Συγγραφέας: ΔΑΜΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Εκδότης: ΛΥΚΟΦΩΣ


  Βιβλίων ορίζοντες: Γιώργο, Μάριε.. πως φθάσατε στην συγγραφή του βιβλίου σας..?? Υπήρξε κάτι συγκεκριμένο που σας ενέπνευσε..??


ΔΑΜΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ : Η «γέφυρα των χαμένων ψυχών» είναι ένα συνεργατικό μυθιστόρημα και κατά σύμπτωση και η ιδέα ανήκει από μισή στους συγγραφείς. Αρχικά ξεκίνησε από τον Μάριο Δημητριάδη, ως μια ιδέα για έναν κοινό εφιάλτη μερικών ανθρώπων, συνεπιβατών στο ίδιο λεωφορείο, οι οποίοι ανακαλύπτουν σταδιακά ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δάμτσιος, ακούγοντας κάτι τέτοιο, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και ένα ταξίδι του στο –πλούσιο σε χλωρίδα– Βέρμιο. Καθώς ήταν ήδη σούρουπο, σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ τρομακτικό αν αυτό το ταξίδι είχε άγνωστο προορισμό. Όταν λοιπόν άκουσε τον Μάριο να αναφέρει την περίεργη συνάντηση πέντε ανθρώπων στον ίδιο εφιάλτη, δεν  θα μπορούσε παρά να του προτείνει να ορίσουν την πορεία του παράξενου λεωφορείου στο Βέρμιο. Σκέψη στη σκέψη και των δύο λοιπόν κατέληξε στην ιστορία που θα διαβάσετε.
Ένα βιβλίο που θα απολαύσουν οι λάτρεις της καλής λογοτεχνίας και ειδικά του χώρου της φαντασίας.
Πρόκειται για ένα καινούριο μυθιστόρημα, που καθηλώνει.
Ένα βιβλίο που μέσα σε αυτό, το απόκοσμο βρίσκεται ακριβώς στον χώρο που ταιριάζει. Οι αναγνώστες του θα νιώσουν όλη την ένταση και την συγκίνηση, που χαρίζουν τα βιβλία τρόμου και που και εδώ, θα πάρουν σε μεγάλες δόσεις. Είναι όμως και στοιχεία που δεν θα βρουν ποτέ σε αυτό το βιβλίο.... Η υπερβολή και ο "εξαναγκαστικός ενθουσιασμός" των αναγνωστών, μέσα από υπερβολικές περιγραφές, εδώ δεν υπάρχει. Ένα "καθαρόαιμο" βιβλίο τρόμου που κρατάει τον αναγνώστη του ακόμα και μετά το τέλος του...    

Περίληψη

Πέντε άνθρωποι βασανίζονται κάθε νύχτα για έναν χρόνο από τον ίδιο εφιάλτη. Ανακαλύπτοντας ότι είναι υπαρκτά τα 
πρόσωπα που βλέπουν στον ύπνο τους, ως συνεπιβάτες ενός λεωφορείου που 
ταξιδεύει νύχτα με έναν μυστηριώδη οδηγό 
στο τιμόνι, συγκλονίζονται και αρχίζουν την προσπάθεια να συνθέσουν το παζλ,
για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από
τον κοινό εφιάλτη. Ξετυλίγοντας το κουβάρι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το
παράλογο, το αλλόκοτο και το απόκοσμο.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Συγγραφέας
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Ο Μάριος Δημητριάδης γεννήθηκε στο Χόλιμπρουκ της Γερμανίας και μεγάλωσε στον Ασκό Θεσσαλονίκης, όπου και έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Σπούδασε στη γεωπονική σχολή του ΑΠΘ, παρακολούθησε μαθήματα ευρωπαϊκής και βυζαντινής μουσικής, καθώς και μαθήματα φωνητικής. Παίζει και διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ζει με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται.
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΜΤΣΙΟΣ
Συγγραφέας:


Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς ενώ είναι λάτρης της Heavy Metal, του gaming και του αθλητισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *