Home Ads

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 


Από σήμερα καλωσορίζουμε κοντά μας τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ
Οι
Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ έχουν στηρίξει και βοηθήσει πολλές φορές κάθε προσπάθεια που προβάλλει το βιβλίο και έχει επίσης δείξει και έμπρακτα την εκτίμηση της προς τους φίλους αναγνώστες.Τους ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που είναι διπλά και σε μας!
Με την δίκη τους βοήθεια και υποστήριξη θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα για όλους εσάς, καθώς σέβονται και αγαπούν το φιλαναγνωστικό κοινό και αυτό είναι μια επιπλέον απόδειξη.
Μέσα από συνεχόμενα δελτία τύπου θα σας κρατάμε ενήμερους για τα
νέα και τις εκδηλώσεις της εκδοτικής. Θα γνωρίσουμε μαζί τους συγγραφείς τους και τα βιβλία τους.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτή την νέα και πολλή όμορφη συνεργασία και θα κάνουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της και να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνουν με το να σταθούν δίπλα μας στηρίζοντας μας.
Καλά μας ταξίδια σε μακρινούς " Βιβλίων ορίζοντες "
Ευχαριστούμε πολύ ...καλή μας αρχή !!!!

Λίγα λόγια για τις εκδόσεις

Οι εκδόσεις MINΩAΣ ιδρύθηκαν το 1952
από την από τη Μαίρη Κωνστανταροπούλου-Δρούγκα και  είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας.
Το εκδοτικό ταξίδι ξεκίνησε με τα βιβλία του Μενέλαου Λουντέμη, Έκσταση, Συννεφιάζει και Ένα παιδί μετράει τα άστρα, που αποτελούν κοσμήματα της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Ακολούθησε η σειρά βιβλίων του Ιουλίου Βερν, ενώ το 1966 εκδόθηκε η Γαλάζια Βιβλιοθήκη, στόχος της οποίας ήταν να μυήσει τους νεαρούς αναγνώστες στα αριστουργήματα της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Η ποιότητα και η ποικιλία του παιδικού βιβλίου καθιέρωσαν τις εκδόσεις Μίνωας ως έναν από τους πλέον σημαντικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα
Τα τελευταία είκοσι χρόνια ο κατάλογός μας έχει εμπλουτιστεί με βιβλία που απευθύνονται σε ενήλικες, καλύπτοντας όλες της βασικές κατηγορίες: βιβλία πρακτικής ζωής και αυτοβελτίωσης, συμβουλευτικά βιβλία για την οικογένεια, πολιτικό δοκίμιο, βιβλία για την οικονομία, ιστορικά βιβλία, ημερολόγια, βιβλία μαγειρικής κ.ά.
Όραμα μας είναι να  βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των Ελλήνων προσφέροντας τους πάντα τα καλύτερα βιβλία.
Αποστολή μας είναι να εκδίδουμε βιβλία υψηλής αισθητικής ποιότητας, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα ονόματα των Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που θα μας απασχολήσουν με τη συγγραφική τους πένα και θα θεωρηθούν κλασικοί από τις επόμενες γενιές.


Στον ΜΙΝΩΑ επενδύουμε στους ανθρώπους μας, τους στηρίζουμε και τους εκπαιδεύουμε ώστε να προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και τους αναγνώστες μας​.
Όλα τα βιβλία που εκδίδουμε χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα τους: από τη μετάφραση και την επιμέλεια έως την εξωτερική εμφάνιση και την ποιότητα των υλικών παραγωγής κάθε τίτλου. ​
Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό, όρεξη και αναζητούμε συνεχώς  καινούργια ανοίγματα στον εκδοτικό χώρο, με διάθεση να δημιουργούμε καθημερινά. Στο παιδικό τμήμα εμπλουτίζουμε τη λίστα των βιβλίων μας με νέες σειρές, έχοντας πάντοτε ως πρωταρχικό στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με πολλά λογοτεχνικά είδη, ώστε να εδραιωθεί η σχέση τους με το βιβλίο. Μέσα από πρωτότυπες εκδηλώσεις σε σχολεία και βιβλιοπωλεία φέρνουμε κοντά κοινό και συγγραφείς, υπηρετώντας τις αρχές της φιλαναγνωσίας.
Η ηθική αποτελεί θεμέλιο συστατικό της λειτουργίας της εταιρείας μας. Κάθε ενέργειά μας καθοδηγείται από έναν κώδικα ηθικής αλλά και σεβασμού προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.​


Ο πελάτης και ο αναγνώστης είναι η προτεραιότητα μας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα δίπλα τους χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους αλλά και τις νέες τεχνολογίες.


Γι αυτό στις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σε ό,τι κάνουμε  «υπογράφουμε την ποιότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *