Home Ads

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΗΛΗ: ΕΓΡΑΨΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ Νο1 ( το μέλος δεν ήθελε να μπει το όνομα του ισχυρίζεται ότι θέλει να το αναρτήσω γιατί θα διαβάσει αυτός/η που ενέπνευσε αυτό το γραμμα και ...ίσως καταλάβει)
Επίσης το σκίτσο που το συνοδεύει είναι και αυτό δημιουργία μέλους μας της Georgia Mpouzh ....αλλά o συγγραφέα του κειμένου είναι άλλος..

"Ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ έναν άνθρωπο. Δεν ήταν η πρώτη ματιά, αλλά ένα εκατομμύριο μικρές λεπτομέρειες, που έκαναν το κάθε δευτερόλεπτο μαζί σου ξεχωριστό.
Πολλές φορές γελάσαμε, κλάψαμε, θυμώσαμε, αλλάξαμε. Από τότε που η αγάπη μας δυνάμωσε και δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο αλλά κάτι το

διαφορετικό, κάτι το αλλιώτικο. Σου προσέφερα απλόχερα την αγάπη μου, μοιράστηκα μαζί σου, τις σκέψεις μου και τα προβλήματα μου και δε δίστασα να σου εκφράσω τα συναισθήματα μου.
Εσύ, τους έδωσες αξία και μου έδειξες πόσο ωραία μπορεί να είναι η ζωή. Περάσαμε από πολλές δοκιμασίες και στεναχώριες όμως η αγάπη μας άντεξε! Μαζί σου έμαθα να εκτιμώ αυτό που έχω.
Τώρα πια ξέρω, μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο, είναι αρκετά να με κάνουν να νιώσω υπέροχα, μοναδικά!
Κι αν ποτέ οι καιροί αλλάξουν, αν ποτέ συμβεί κάτι ανάμεσά μας, θα μας μείνουν οι αναμνήσεις. Σε αγαπώ με όλη την έννοια της λέξης. Σε έχω ανάγκη. Πραγματικά σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ. Σε παρακαλώ μη με αφήσεις ποτέ!
Είδα χθες το βράδυ ένα όνειρο, ονειρεύτηκα πως περπατούσα στην αμμουδιά μαζί σου. Και ψηλά στον ουρανό φωτίζονταν αστέρια που στη μέση είχαν χαραγμένα τη λέξη, σ' αγαπώ. Ένα αστέρι έπεσε από τον ουρανό και βούτηξε στο απέραντο γαλάζιο, ξαφνικά η θάλασσα γέμισε με αγάπη και το κάθε κύμα που έσκαγε στην αμμουδιά άφηνε χαραγμένη πάνω στην άμμο τη ...;λέξη ...; σ' αγαπώ!!!
Τότε σε κοίταξα στα μάτια και σου είπα ότι αυτή η αγάπη που απλώνεται μπροστά σου είναι η αγάπη που νιώθω για 'σένα.
Αγάπη μου, καρδιά μου, ζωή μου... Χωρίς να το ξέρεις μου άλλαξες την ζωή. Από τότε που σε γνώρισα τίποτα δεν είναι όπως πριν. Ο χρόνος μετράει με αναφορά εσένα, η ζωή μου κυλάει με αναφορά εσένα. Η καρδιά μου χτυπάει στους ρυθμούς σου. Αν με ρωτήσεις πότε άρχισαν όλα θα σου πω δεν ξέρω, μια στιγμή, ένα κοίταγμα και ο χρόνος σταμάτησε.
Δεν ξέρω τι σημαίνω για 'σένα, αν σημαίνω κάτι, ίσως δεν το μάθω ποτέ, για 'μένα όμως θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί όλα αυτά που σου γράφω είναι όλα αυτά που αισθάνομαι. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που σημαίνεις για 'μένα
Θα γεμίσω το κρεβάτι σου με ροδοπέταλα... Ίσως έτσι νιώσεις τη δροσιά της ζωής. Θα ανοίξω στα κλεφτά τα παντζούρια... Να περάσουν οι ηλιαχτίδες του ηλίου και να ζεστάνουν το ωραίο σου πρόσωπο, θα ανοίξω και τα παράθυρα έτσι ώστε ένα γλυκό αεράκι να σου χαϊδέψει τα μεταξένια σου μαλλιά.
Θα σου τραγουδήσω κιόλας για να έχεις ένα αγγελικό πρωινό ξύπνημα και ίσως το βραδάκι σου πω ένα παραμύθι και αν είμαι τυχερή ίσως σε πάρει ένας γλυκός ύπνος στην αγκαλιά μου.
Είναι ένα όνειρο...! Που ίσως δεν πραγματοποιηθεί ποτέ. Τουλάχιστον στα όνειρα μου θα είσαι μόνο δικός μου.
Μέσα απο την αχτίδα των ματιών σου έδινες φως στις σκοτεινές μέρες της ζωής μου. Το χάδι της φωνής σου τροφή για μένα, τα χείλη σου ανάσα και αέρας. Πίστευα πως δεν ζούσα μέχρι να σε γνωρίσω, ένα άψυχο σώμα χτυπημένο από της ζωής τα κύματα. Ήρθες εσύ όμως αγάπη μου και γνώρισα τη ζωή. Κάθε στιγμή μαζί σου, στιγμή ξεχωριστή, στιγμή μοναδική.
Πόσες φορές θυμώσαμε, κλάψαμε, αλλάξαμε και γελάσαμε!! Ποτέ όμως δεν αρνήθηκα το σ' αγαπώ μου... Ποτέ δεν σε έβγαλα από την καρδιά μου. Η αγάπη μας δυνάμωνε, γινόταν αλλιώτικη, διαφορετική. Μοιράστηκα μαζί σου τις σκέψεις μου, τα προβλήματα μου, τις ανησυχίες μου... Τα απέραντα συναισθήματα μου για σένα.
Πίστεψα σε σένα, στην αγάπη σου, στην λατρεία σου... Πίστεψα στο όνειρο που πλάσαμε μαζί.
Ένα όνειρο φτιαγμένο από λουλούδια, ήλιο και απέραντη αγάπη. Ένα όνειρο γεμάτο φλόγα και πάθος. Τώρα που είσαι ζωή μου... όνειρο μου... Να μπορούσα να σου δώσω ένα χάδι από μέλι να γλυκάνω τις πληγές σου... Αχ! και να μπορούσα! Να μπορούσα να γίνω αγέρας να 'ρθω κοντά σου, να φυσήξω δυνατά και να διώξω όλες τις άσχημες σκέψεις που σε βασανίζουν...
Θα είμαι όμως πάντα πλάι σου, όταν γελάς, όταν κοιμάσαι, όταν κλαις! Θα είμαι εκεί να σκουπίζω τα δάκρυα σου... Θα το νοιώσεις!
Κι ας μην είμαστε ποτέ μαζί, εγώ θα μαι πάντα μαζί σου...
Σ' ΑΓΑΠΩ!!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *