Home Ads

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Maradel books

Από σήμερα καλωσορίζουμε κοντά μας τις εκδόσεις
"Maradel books"



Με την δίκη τους βοήθεια και υποστήριξη θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα για όλους εσάς,  καθώς σέβονται και αγαπούν το φιλαναγνωστικό κοινό και αυτό είναι μια επιπλέον απόδειξη.
Μέσα από συνεχόμενα δελτία τύπου θα σας κρατάμε ενήμερους για τα νέα και τις εκδηλώσεις της εκδοτικής. Θα γνωρίσουμε μαζί τους συγγραφείς τους και τα βιβλία τους.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτή την νέα και πολλή όμορφη συνεργασία και θα κάνουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της και να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνουν με το να σταθούν δίπλα μας στηρίζοντας μας.

Τα βιβλία τους έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίσει από όλους εσάς και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό, μιας και μιλάμε για έναν εκδοτικό που είναι στα πρώτα του βήματα. 
Ας τους υποδεχτούμε λοιπόν και ας τους γνωρίσουμε καλύτερα.  


Η εκδοτική "Maradel bοοks"
σας συστήνεται και σας παρουσιάζει τους τρεις τίτλους μυθιστορημάτων της που ήδη κυκλοφορούν.


« Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα» της Δέσποινας Μαραντού
« Κι όμως » της Ηούς Αυγέρη
« Επαίτες ονείρων » της ‘Ελσας Μαγγανάρη




« Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα » 
Συγγραφέας: Δέσποινας Μαραντού
Κατηγορία :  Ελληνική πεζογραφία

Λίγα λόγια για το βιβλίο :

«Είμαστε στο παρά πέντε Έλλη. Ο κύκλος θα κλείσει πριν ο ήλιος χαράξει.Εδώ, σε αυτό το μέρος που σε γνώρισα...»Η εικοσιτριάχρονη Νεφέλη , παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, ζει μια ήσυχη καπροβλέψιμη ζωή. Η αφάνεια είναι φίλη της και οι ανασφάλειες σύντροφοι τηςκαθημερινότητάς της. Δεν ένιωθε όμορφη και δεν πίστευε ότι μπορούσε ναπροσελκύσει την προσοχή των αντρών γι αυτό και δεν περίμενε τον έρωτα ναμπει ποτέ στην δική της καρδιά .Ώσπου έρχεται εκείνη η μέρα και η ειμαρμένη της χτυπά την πόρτα.Η απόφαση της μητέρας της να παντρευτεί τον εργοδότη της, ΑντρέαΜαρκάκη, φέρνει ξαφνικά στην ζωή της Νεφέλης νέα πρόσωπα καιαπροσδόκητες αλλαγές. Γνωρίζει την κόρη του Αντρέα, την καλόκαρδη και
δοτική Έλενα και μέσα από την σχέση τους η Νεφέλη βιώνει ανέλπιστα τηναδελφική αγάπη.Ο δρόμος της όμως μοιραία, διασταυρώνεται και με τον γιο του πατριού της
τον Γιωργή και εκεί την περιμένει η πιο καταλυτική και αμετάκλητη ανατροπή της ζωής της.Ο Γιωργής Μαρκάκης είναι ο τύπος του άντρα που δεν περνά ποτέ
απαρατήρητος. Η δύναμη, η εφυία, η ομορφιά και ο πλούτος του είναι τα όπλα που πυροδοτούν τον υπερφίαλο και εγωκεντρικό του χαρακτήρα.Τη στιγμή που το άσβεστο μίσος του για τη γυναίκα που θεωρεί υπεύθυνη για τον χαμό της μητέρας του, αναμετριέται με το ερωτικό πάθος που ανθίζει μέσα του για την κόρη της, τότε η μάχη γίνεται εκρηκτική.Δυο χαρακτήρες εκ διαμέτρου αντίθετοι.Δυο κόσμοι διαφορετικοί.
Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας που ξεπερνά τα όρια της λογικής.Μίση, πάθη και κρυμμένα μυστικά , έρχονται αντιμέτωπα με το καθήκον να προστατέψουμε όσους αγαπάμε. Κάποιοι λένε ότι η αλήθεια λυτρώνει.Είναι όμως μερικές αλήθειες που είναι προτιμότερο να μένουν θαμμένες για πάντα στη λήθη του παρελθόντος".




« Κι όμως »
Συγγραφεας : Ηώ Αυγέρη
Κατηγορία : Ελληνική πεζογραφία


Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Τα πέπλα της νύχτα είχαν καλύψει τη πλάση και αυτός έριξε τα μάτια του στο έδαφος. Στα απομεινάρια της πράξης του. Απόκοσμο ύφος που τρόμαζε όλα τα δαιμόνια και έσβηνε τις φωτιές της κόλασης. Πίστευε πως στο τέλος, εκείνο το βάρος που καταπλάκωνε το στήθος του θα αποχωρούσε, μα αυτό, τον είχε συνθλίψει. Σήκωσε το βλέμμα και βγήκε έξω. Πήρε στα χέρια του το σάκο, που ήταν πεταμένος στο πορτ- μπαγκάζ και εξαφανίστηκε.
Το παρελθόν του Σκάι παραμένει άγνωστο σε πολλούς. Αυτό που τον έτρεψε σε φυγή, εγκαταλείποντας όσα έχτισε με κόπο. Και βρέθηκε να ταξιδεύει, συναντώντας όμοιους ανθρώπους, δραπέτες της ζωής.
Όσα δε μπορεί να ξεχάσει, όσα δεν αντέχει να αρθρώσει και όσα έπαψε να νιώθει, υπάρχουν γραμμένα σε ένα φθαρμένο απόκομμα μιας εφημερίδας, που κρατά πάντα μαζί του. Το όνομά του, έχει ιστορία. Το χαμένο χαμόγελό του, η κλειδωμένη καρδιά του και η άγρια όψη του, έχουν δικαιολογία.
Ο ήλιος έπαιζε, πετώντας τις αχτίδες του ολούθε. Μα, εκείνη δε χρειαζόταν το φως του για να ζήσει. Από μόνη της μια λάμψη και όσοι την έβλεπαν να απολαμβάνει τον πρωινό της περίπατο, τη χαρακτήριζαν ως αγγελόπλαστο θηλυκό. Μέχρι που ο φόβος έσπασε την εικόνα σε χίλια κομμάτια.
Η Ρόουζ είναι ένα ορφανό κορίτσι που επιβιώνει στους επικίνδυνους δρόμους της Αμερικής. Πολλοί γνωρίζουν την ιστορία της, μα ελάχιστοι την αλήθεια. Τα γαλάζια της μάτια, το μέσο για να τρυπώνει στους Δαίδαλους των ψυχών. Το χαμόγελό της, όμοιο με κόκκινο θάμπος και η αγνή καρδιά της, το ισχυρότερο όπλο.
Τι θα συμβεί όμως, όταν ένα τριαντάφυλλο συναντήσει το μολυβένιο ουρανό;
Μπορεί ο έρωτας, η καλοσύνη και το θάρρος να νικήσουν το κακό;
Μπορεί η ζωή να έχει δυο πλευρές;
Κι όμως…




« Επαίτες ονείρων »
 Συγγραφεα: Έλσας Μαγγανάρη
Κατηγορία :  Ελληνική πεζογραφία


Λίγα λόγια για το βιβλίο :

Τρεις ιστορίες, τρεις γυναίκες, τόσο διαφορετικές και συγχρόνως τόσο ίδιες, επαιτούν το όνειρο της απόλυτης αγάπης.
Η αυλαία ανοίγει με την αναγεννησιακή μορφή της Ιοκάστης. Γεννημένη στο τέλος του 19ου αιώνα, απολαμβάνει τα οφέλη μιας εποχής, ξέχειλης σε ρομαντισμό και ιπποτισμό. Ωστόσο, ασφυκτιά, εγκλωβισμένη μέσα σε απροσπέλαστους τοίχους καθωσπρεπισμού. Ακολουθεί πιστά τις ενδείξεις της καρδιάς της. Γνωρίζει την επιρροή που ασκεί η αγάπη και γίνεται οικειοθελώς ιέρεια της.
Λίγες δεκαετίες αργότερα, η Μαρίνα καλείται να υπερασπιστεί την βιωσιμότητα του υπέρτατου συναισθήματος, αντιμετωπίζοντας σθεναρά τις δύσκολες συνθήκες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ασπάζεται αδιαμαρτύρητα την δύναμη του πεπρωμένου. Σφραγίζει το τέλος της δικής της ιστορίας.
Η σύγχρονη ηρωίδα, η Εύα, πλήρωσε ακριβά το αντίτιμο της υποτιθέμενης ευτυχίας. Απογοητευμένη, κλείνει ερμητικά τις πόρτες, σε οποιονδήποτε επισκέπτη, είναι καλυμμένος με τον μανδύα του έρωτα. Αγνοεί όμως, πως το σύμπαν έχει επιλέξει ήδη, αυτόν που έχει το μοναδικό αντικλείδι.
Το τέλος ανατρεπτικό, απρόσμενο, επιφέρει την κάθαρση μιας αέναης αρχής.


1 σχόλιο:

  1. Πραγματι τα βιβλια του οικου Maradel books ειναι πανεμορφα,αξιζει να διαβαστουν ,εγω εμαιπολυ ευχαριστημενη που τα εχω πια δικα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *