Home Ads

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΑΡΣΙΣ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Από σήμερα καλωσορίζουμε κοντά μας τις Εκδόσεις "Άπαρσις"
Οι Εκδόσεις "Άπαρσις" έχουν στηρίξει και βοηθήσει πολλές φορές κάθε προσπάθεια που προβάλλει το βιβλίο και έχει επίσης δείξει και έμπρακτα την εκτίμηση της προς τους φίλους αναγνώστες.
Τους ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που είναι διπλά και σε μας!
Με την δίκη τους βοήθεια και
υποστήριξη θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα για όλους εσάς, καθώς σέβονται και αγαπούν το φιλαναγνωστικό κοινό και αυτό είναι μια επιπλέον απόδειξη.
Μέσα από συνεχόμενα δελτία τύπου θα σας κρατάμε ενήμερους για τα
νέα και τις εκδηλώσεις της εκδοτικής. Θα γνωρίσουμε μαζί τους συγγραφείς τους και
τα βιβλία τους.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε
αυτή την νέα και πολλή όμορφη συνεργασία και θα κάνουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της και να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνουν με το να σταθούν δίπλα μας στηρίζοντας μας.
Καλά μας ταξίδια σε μακρινούς " Βιβλίων ορίζοντες "
Ευχαριστούμε πολύ ...καλή μας αρχή !!!!Λίγα λόγια για τις εκδόσεις...

Είμαστε ένας σχετικά νέος εκδοτικός, που ξεκίνησε το “σαλπάρισμα” του το 2010, με μεράκι για το βιβλίο, μένοντας μέχρι σήμερα πιστός στην αξία της έντυπης ποιοτικής έκδοσης, αξιοποιώντας, ταυτόχρονα, σε όφελος του αναγνωστικού κοινού, τις νέες τεχνολογίες.
Θεωρώντας το κάθε βιβλίο και, φυσικά, τον συγγραφέα του ως κάτι μοναδικό, αποφεύγουμε τις τυποποιημένες- μαζικές εκδόσεις, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια από το χαρτί μέχρι το εξώφυλλο & τη βιβλιοδεσία, τολμώντας αρκετές φορές ειδικές χειροποίητες εκδόσεις.
Η φιλοσοφία των συν-εκδόσεων.
Πρωτοστατούμε στο χώρο θεμελιώνοντας μια σχέση συνεργασίας με τους συγγραφείς μας, από τη δημιουργία και την προβολή ως την διακίνηση των βιβλίων σε εκατοντάδες βιβλιοπωλεία, χώρους τέχνης & πολιτισμού, βιβλιοθήκες κ.ά, χρησιμοποιώντας και τη φιλοσοφία της συν-έκδοσης...
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έκδοση χρησιμοποιώντας πέραν των κλασσικών τρόπων (έκδοση, αυτό-έκδοση) τη λογική της συν-έκδοσης, ενός επί της ουσίας ισότιμου και συνεργατικού τρόπου τόσο στο κόστος όσο και στα κέρδη του κάθε βιβλίου. Θεωρούμε ότι ο κάθε δημιουργός έχει δικαίωμα να εκδώσει άμεσα & με χαμηλό κόστος, βλέποντας το έργο του να κυκλοφορεί ελεύθερο παντού και χωρίς παρεμβάσεις.
Έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας αρκετές αξιόλογες εκδόσεις, με έμφαση στη νέα ελληνική λογοτεχνία και στο θέατρο. Δίνουμε βήμα σε νέες φωνές, ενώ ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους έλληνες και ξένους συγγραφείς.
Ιδιαίτερη αναφορά είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στα θεατρικά έργα, όπου πέραν της παραγωγής όλων των εντύπων της θεατρικής δραστηριότητας & προβολής και της έκδοσης θεατρικών κειμένων ελλήνων και ξένων συγγραφέων, καινοτομήσαμε στο χώρο των θεατρικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα μας είναι ιδιαίτερα, είναι βιβλία, απόλυτα συνδεδεμένα με τη φιλοσοφία του έργου και της παράστασης, εμπεριέχοντας άρα και αναδεικνύοντας όλο το θεατρικό κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *