Home Ads

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΝΑΟΝ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Από σήμερα καλωσορίζουμε κοντά μας τις Εκδόσεις Αέναον - Aenaon Publications Εκδότης
Οι Εκδόσεις Αέναον - Aenaon Publications Εκδότηςέχουν στηρίξει και βοηθήσει πολλές φορές κάθε προσπάθεια που προβάλλει το βιβλίο και έχει επίσης δείξει και έμπρακτα την εκτίμηση της προς τους φίλους αναγνώστες.
Τους ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που είναι διπλά και σε μας!
Με την δίκη τους βοήθεια και
υποστήριξη θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα για όλους εσάς, καθώς σέβονται και αγαπούν το φιλαναγνωστικό κοινό και αυτό είναι μια επιπλέον απόδειξη.
Μέσα από συνεχόμενα δελτία τύπου θα σας κρατάμε ενήμερους για τα νέα και τις εκδηλώσεις της εκδοτικής. Θα γνωρίσουμε μαζί τους συγγραφείς τους και
τα βιβλία τους.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτή την νέα και πολλή όμορφη συνεργασία και θα κάνουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της και να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνουν με το να σταθούν δίπλα μας στηρίζοντας μας.
Καλά μας ταξίδια σε μακρινούς " Βιβλίων ορίζοντες "
Ευχαριστούμε πολύ ...καλή μας αρχή !!!!


Γνωρίστε λίγο καλύτερα τις εκδόσεις "Αέναον"

Οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ κάνουν την εμφάνισή τους στον εκδοτικό χώρο το 2016. Είναι μέλος της A&P group η οποία ιδρύθηκε το 2014 από τους Julian Len, Martin Mac River, Evie Pride και Κωνσταντίνα Alberti.
Το όραμα των επιχειρηματιών είναι ένας εκδοτικός οίκος που δεν θα μοιάζει με τίποτα στους άλλους. Βασικό τους μέλημα ο συγγραφέας, ο δημιουργός, ο οποίος μέχρι πρότεινος πάσχιζε να διαφημήσει και να πουλήσει το βιβλίο του.
Το Moto τους ο συγγραφέας είναι μόνο για να γράφει!
Έτσι ξεκινάνε δυναμικά στο χώρο των εκδόσεων που όπως γνωρίζουμε υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός.
Η ομαδικότητα, η αγάπη για το βιβλίο αλλά και οι έμπειροι συνεργάτες καταφέρνουν να κάνουν τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, μέσα σε ένα χρόνο να φιγουράρει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχει επικεντρώσει τα βλέμματα, να ακολουθεί μια συνεχόμενη ανοδική πορεία και να έχει ένα τεράστιο δίκτυο βιβλιοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρο.
Δωρεές σε βιβλιοθήκες σχολείων, σε δανειστικές βιβλιοθήκες σε όλη την Αττική και την περιφέρεια, bazaar όπου τα έσοδα καταλήγουν σε φιλοζωικές, και λαχειοφόροι που έχουν ως στόχο τα έσοδα να πάνε σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες των εκδόσεων ΑΕΝΑΟΝ.
Το 2016 οι κυρίες Evie Pride και Κωνσταντίνα Alberti, καθώς και οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, βραβεύονται για την προσφορά τους στην τέχνη και στον πολιτισμό από τον πρόεδρο του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων και παράλληλα αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων Unesco (WFUCA) , για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Ιωάννη Μαρωνίτη. Σύντομα κλείνεται μια συμφωνία μεταξύ τους και οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ αναλαμβάνουν να χρηματοδοτήσουν ολοκληρωτικά την προσπάθεια για την επιστροφή των γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα, μέσω της Πανελλήνιας ποιητικής συλλογής ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΙΣ, την οποία και θα παρουσιάσουν στις αρχές Νοεμβρίου μαζί με τον Ιωάννη Μαρωνίτη πρόεδρο τον όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ έχουν σα στόχο μόνο να εκπληρώσουν το όνειρο κάθε συγγραφέα, να κρατήσουν ζωντανή την Ελληνική λογοτεχνία και να ταξιδεύουν για χρόνια τους αναγνώστες.
Σε αυτό το μαγικό ταξίδι σηκώσαμε πανιά μόνοι μας, αλλά μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *