Home Ads

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
---------------------------
Από σήμερα καλωσορίζουμε κοντά μας τις εκδόσεις Εκδόσεις BELL.
Οι Εκδόσεις BELL έχουν στηρίξει και βοηθήσει πολλές φορές κάθε προσπάθεια που προβάλλει το βιβλίο και έχει επίσης δείξει και έμπρακτα την εκτίμηση της προς τους φίλους αναγνώστες.
Τους ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που είναι
διπλά και σε μας!
Με την δίκη τους βοήθεια και υποστήριξη θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα για όλους εσάς, καθώς σέβονται και αγαπούν το φιλαναγνωστικό κοινό και αυτό είναι μια επιπλέον απόδειξη.
Μέσα από συνεχόμενα δελτία τύπου θα σας κρατάμε ενήμερους για τα νέα και τις εκδηλώσεις της εκδοτικής. Θα γνωρίσουμε μαζί τους συγγραφείς τους και τα βιβλία τους.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτή την νέα και πολλή όμορφη συνεργασία και θα κάνουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της και να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνουν με το να σταθούν δίπλα μας στηρίζοντας μας.
Καλά μας ταξίδια σε μακρινούς " Βιβλίων ορίζοντες "
Ευχαριστούμε πολύ ...καλή μας αρχή !!!!


Γνωρίστε λίγο καλύτερα τις εκδόσεις Bell

Το πρώτο BELL Best Seller εκδόθηκε το 1982 και ήταν το μυθιστόρημα του Howard Fast Οι Μετανάστες. Από την πρώτη κιόλας χρονιά, τα BELL καταξιώθηκαν στη συνείδηση των αναγνωστών ως η σειρά των μεγάλων διεθνών επιτυχιών. Σήμερα, είτε στο χώρο του περιπτέρου είτε στου βιβλιοπωλείου, έχουν εκδώσει συνολικά περισσότερους από 350 συγγραφείς και πάνω από 1,100 τίτλους.


Οι Εκδόσεις BELL γνώρισαν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό μεγάλους συγγραφείς με παγκόσμια ακτινοβολία, όπως ο Stephen King, ο Dean Koontz, ο John Fowles (Η Γυναίκα του Γάλλου Υπολοχαγού), ο Giuseppe Tomasi di Lampedusa (Ο Γατόπαρδος), ο David Lodge (Η Θεραπεία), η βραβευμένη με Πούλιτζερ Harper Lee (Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια, Βάλε ένα Φύλακα) και πολλοί άλλοι.


Πολλά από τα πιο επιτυχημένα βιβλία της εποχής μας κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις BELL –ενδεικτικά αναφέρουμε τίτλους όπως Η Σιωπή των Αμνών, Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας, Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το Κρύο, Οι Ένορκοι, Ο Μαύρος Πύργος, Μίζερι, Ο Πρίγκιπας της Παλίρροιας, Τζουράσικ Παρκ, Κάιν και Άβελ, Σκοτεινό Ποτάμι, Οι Στυλοβάτες της Γης κ.α.


Οι Εκδόσεις BELL φροντίζουν να βρίσκονται πάντα στην πρωτοπορία των διεθνών εκδοτικών τάσεων, καλύπτοντας όσο το δυνατόν ευρύτερα τις αναζητήσεις του αναγνωστικού κοινού, με άρτιες μεταφράσεις και εκδόσεις υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό εκδίδονται τόσο βιβλία γνωστών και καταξιωμένων συγγραφέων (από τον John Grisham, τον John le Carré, τον John Connolly, τον Thomas Harris και τον Ken Follett, μέχρι τον Nelson DeMille, τον Jeffrey Archer, τον Lee Child, τον James Patterson κ.α.), όσο και νεότερων που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στις λίστες των διεθνών best seller (B.A. Paris, Alice Feeney, Nuala Ellwood, Robert Pobi, Robert Kirkman κ.α.).


Από το 2016 οι Εκδόσεις BELL έχουν μπει δυναμικά και στο χώρο της ελληνικής μυθιστοριογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε Στην Σελίδα Μας

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *